Adományozz nekünk!

A Közélet Iskolája célja a pénzügyileg független és hosszú távon fenntartható működés. Szeretnénk biztonságos munkahelyeket teremteni és minőségi szolgáltatásokat nyújtani a hátrányos helyzetű embereknek és az őket képviselő szervezeteknek, csoportoknak.

Ahhoz, hogy azt csinálhassuk, amire valóban szükség van, és ne a pályázati kiírások határozzák meg munkánkat, nagy szükségünk van támogatásodra!

image

* Pénzzel támogatnád a munkánkat?

- A rendszeres felajánlás hatalmas segítség nekünk, hiszen így minden hónapban előre láthatjuk, mennyi bevétellel számolhatunk. A stabil, kiszámítható működéshez ez elengedhetetlen. Segíts a független működésben, segíts, hogy a programokat kiszámíthatóan tudjuk tervezni!

Örömmel fogadjuk alkalmi vagy rendszeres felajánlásodat ezen a bankszámlaszámon: Közélet Iskolája Alapítvány, Magnet Bank 16200106-11553650. A megjegyzés rovatba kérjük, írd azt, hogy "adomány".

- Fizess PayPallal!

- Ha képzéseink jellemzően hátrányos helyzetű résztvevőit támogatnád közvetlenül, kérjük, hogy adományozz a Szolidaritási alapba!

- Ha egyszeri, nagyobb összegű támogatással szeretnéd segíteni a Közélet Iskolája oktatási tevékenységét, fogadj örökbe egy kurzust egyedül vagy barátaiddal összefogva!

Egy-egy kurzusunk összköltsége bruttó 200.000 és 800.000 Ft között van, melyek mindegyike 10-15, többségében hátrányos helyzetű embert juttat hozzá ahhoz az elméleti tudáshoz és azokhoz a gyakorlati készségekhez, amelyek elengedhetetlenek az aktív közéleti részvételhez.

Válaszd ki kurzuskínálatunkból azt a képzést, amit a legszívesebben támogatnál, és érdeklődj nálunk, hogy annak a kurzusnak a megszervezése pontosan mennyibe kerül.

Kapcsolat: kozeletiskolaja@gmail.com

* Szívesen adományoznál természetben?

Örömmel fogadunk természetbeni adományokat is.

- Nagy szükségünk van BKV-jegyekre (a képzéseink hátrányos helyzetű résztvevőinek utazási támogatásához), flipchart-papírra és egyéb irodai eszközökre a képzéseink lebonyolításához.

- Ha tudsz ingyen nyomtatni vagy fénymásolni a számunkra, nagyon várjuk a jelentkezésedet!

- Ha szívesen adományoznál kávét, teát, rágcsálnivalót, ezzel nagyban hozzájárulsz ahhoz, hogy ellátás tudjunk biztosítani a kurzusokon és a kutatási találkozókon!

Kapcsolat: kozeletiskolaja@gmail.com

* Munkáddal segítenél minket?

Az alábbi területeken várjuk nagy örömmel önkéntesek jelentkezését:

- fotózás

- videózás

- design, tördelés

- gyermekfoglalkozások

- főzés

- idegennyelv oktatás

- számítógépfelhasználás-oktatás

- egyéb oktatás

Ha szeretnél nekünk segíteni, írj egy emailt ide: kozeletiskolaja@gmail.com "Önkéntes" tárggyal és jelezd, hogy miben segítenél a legszívesebben.

KAPCSOLAT

Email: kozeletiskolaja@gmail.com

Telefon: 06 20 381 8996 (Udvarhelyi Tessza), 0670 509 8510 (Dósa Mariann)

Közélet Iskolája Alapítvány, Magnet Bank 16200106-11553650

Share this page