Szolidaritási alap

A Szolidaritási alap a Közélet Iskolája képzéseinek szociálisan hátrányos helyzetű résztvevőinek támogatására szolgál. Az alapot kizárólag adományokból tartjuk fenn. Minél több adomány érkezik a Szolidaritási alapba, annál több résztvevő részesülhet támogatásban.

Az alaphoz a képzéseinken résztvevő hallgatók pályázhatnak tanulmányi ösztöndíjra, utazási támogatásra, illetve egyéb, a tanulásukhoz elengedhetetlen tételek finanszírozására.

* Ha adományoznál a Szolidaritási alapba, a következő számlaszámra utalhatsz pénzt: 16200106-11553650 (Magnet Bank, 1062 Budapest Andrássy út 98) - a megjegyzés rovatba kérjük, hogy írd azt, hogy "adomány - szolidaritási alap"

* Ha a Szolidaritási Alapon túl a támogatás egyéb formáiról egyeztetnél velünk, keress fel minket!

* Ha résztvevőként pályáznál a Szolidaritási alapba, kérjük, hogy az adott képzéshez tartozó jelentkezési lapon jelezd ezt az igényedet. Minden jelentkezési lapon lesz erre vonatkozó kérdés, csak annyit kell tenned, hogy ott megjelölöd, hogy szeretnéd igénybe venni a Szolidaritási alapot. Ha nincs ilyen lehetőség megjelölve, az azt jelenti, hogy nincs pénz az alapban.

image

Fotó: Bread and Puppet Theater

Share this page