Mit ajánlunk és kinek?

Kurzusainkat mindenkinek ajánljuk, aki úgy érzi, hogy a mai magyar társadalom kirekeszti őt a közéletből és nincs lehetősége aktívan részt venni az életét meghatározó politikai kérdések megvitatásában. Képzéseink elsősorban kétkezi munkásoknak, munkanélkülieknek, szegénységben élő nőknek és férfiaknak, roma embereknek, egyedülálló anyáknak, alacsony iskolázottságúaknak, fogyatékkal élőknek, fogvatartottaknak, LMBTQ embereknek, menekülteknek és szakszervezetek tagjainak szólnak.

Azoknak a szervezeteknek is kínáljuk kurzusainkat, akik hátrányos helyzetű, kirekesztett társadalmi csoportok érdekeit képviselik, velük együtt vagy az ő érdekükben dolgoznak. Kurzusaink egy részében szeretnénk teret adni ahhoz, hogy különböző társadalmi csoportok tagjai valódi, termékeny kapcsolatba kerüljenek egymással és átléphessék a mai magyar társadalmat végzetesen megosztó törésvonalakat. Hiszünk abban, hogy mindenki tud tanulni a másiktól és ez a tudás növeli a változás lehetőségét.

Részvételi díj: A kurzusokon a részvétel ingyenes. De lehetőség van arra, hogy "szolidaritási részvételi díjat" fizess, azaz jelképes részvételi díj befizetésével támogasd a kurzust és ezzel elősegítsd hátrányos helyzetű jelentkezők részvételét. A javasolt szolidaritási részvételi díj a 12 hetes kurzusok esetében 20.000 Ft/kurzus, a néhány napos tréningek esetében 10.000 Ft/kurzus.

Share this page